Referenties van Hans Broeders

Comb. Manders & Zn.

Grootmeester Nanteuil. Doffer die ze voor op pakken 17-4035406 is een van de betere van het hok. Het is een kleinzoon van de geweldige kweekdoffer die ze hebben van Hans Broeders namelijk een zoon uit zoon Messi. Dat de doorkweek dan ook nog eens goed uitpakt is mooi meegenomen want uit zoon Messi hebben Frans en Robert meerdere goede duiven zitten.

Jan Neutkens, Eersel

Jan schrijft: Wij zijn met ons duivinnetje wat de laatste week de eerste in de Kempen speelt toch 5e kampioensduif op de afdeling en 16e van Nederland geworden. Ik ben er blij mee. Deze komt uit kleinzoon Messi x Dochter 223.
6e Libourne NPO 3.190 d.
22e Libourne Sect. 1 11.632 d.
44e Agen NPO 1.728 d.
190e Agen Sect. 1 6.820 d.

Henri Verstappen, Eersel

6e van Issoudun van 2.574 duiven. Uit duivin afkomstig van Hans Broeders. Speelt ook de 1e van de Kempen op Isnes.

A. Keeris, Knegsel

2e prijs Montlucon afd 3 2.952 duiven. Deze duif als bon bij Hans Broeders gehaald.

H. Barten Beek en Donk

Groot meester Vervins oude duiven. Harrie verteld: omdat hij vast liep in zijn eigen soort is Harrie bij Hans Broeders duiven wezen halen om bloedverversing in zijn stam te brengen. En dat heeft goed uitgepakt want de jaarlingen zijn bijna allemaal kruisingen van zijn oude stapkoppel met duiven van Hans.

Combinatie Manders Beek en Donk

Grootmeester Nanteuil oude duiven. De doffer die ze op deze vlucht voorop pakte en de 8e prijs vloog van 9286 duiven is een van de betere van het hok. Het is een kleinzoon van de geweldige kweekdoffer die ze bij Hans hebben gehaald. Dit is een zoon uit Messie, een topvlieger en kweker van Hans. Dat de nakweek dan ook nog eens goed uitpakt is mooi meegenomen want uit zoon Messie hebben Frans en Robbert meerdere goede duiven op het hok zitten.

Strijbosch en Spierings

1e la Souterraine afdeling 2, Rayon 4
Met een jaarling duivin gekweekt uit een duivin van Hans. Uit de 103 mister Blue x 026. Ook de 1e duifkampioen Jong Rayon 4 Brabant 2000. 1e Gouden Crack fondclub ZNB komt uit duivin van Hans. Uit de kleine topper 23 Zoontjes x dochter kleine Darco Gebroeders Scheele.

Jo en Manoly van Buul, Eindhoven

3e Duifkampioen Dagfond CC Eindhoven
Gebr. Scheele x Klz. Messi x van Buul

5e Duifkampioen Dagfond CC Eindhoven
uit klz. Messi x Miracle x Comb. v. Wanrooy

Kimmenade, Verbakel Helmond

12e NPO Issaudun 5765 duif met overgewende duif
vader. Jo en Florian Hendriks x dochter Messi x Scheele
Super Lady Super Sister

Harry Vanwersch (Wittem, NL)

Harry was erg succesvol met de “899”. De “899” is gekweekt uit een koppel van Jo en Florian Hendriks (Nijwiller NL) die Harry te leen had. Haar vader is de “Gebroken Poot” van 2016 en hij is een broer van twee doffers die de 1e prov. en 2e prov. Chateauroux. De moeder van de “899” is de dochter van “Messi” en zus “Superlady” (beide gekweekt door Hans.)

Bas Strijbosch (Tilburg, NL)

Bas speelt de 1e van Gien met NL3816364. Ook speelt hij de 1e van Brabant 2000 rayon 4 van 4.670 duiven. Deze duif komt uit de 058 x dochter “Kleine Darco”. Dochter “Kleine Darco” is nog steeds in het bezit van Hans.

Wil & Dirk Geudens (Knegsel, NL), Adie Keeris (Knegsel, NL)

Deze duivenliefhebbers zijn ook zeer geslaagd met afstammelingen van duiven van Hans.

Harrie van Ham (Wintelre, NL)

Harrie heeft de 5e nationaal van Barcelona gewonnen. In deze duif zitten nog afstammelingen van Hans in. Ook was Harrie 3e op afdeling 3 Oost-Brabant.

Comb. Manders & zoon (Beek en Donk NL)

Een zoon van de “Messi” ontpopte zich bij de combinatie als een geweldige kweekdoffer. Hij is (gr.)vader van diverse 1e prijswinnaars en kampioensduiven. 2 zonen van deze doffer wonnen in 2017 3e en 7e duifkampioen jonge duiven afdeling 3. Een kleindochter van deze doffer won 2019, 12 vluchten, 11 prijzen waarvan 3 keer een 1e prijs en 5 keer 1:100

H. Barten Beek en Donk

Grootmeester Bierges jonge duiven. Harrie heeft Hans gebeld om te vragen of hij wel de goede duiven had geleverd, hij was daar namelijk heen gegaan voor dagfondduiven. Gekscherend bedoeld natuurlijk maar het geeft wel vertrouwen als de eerste nakomelingen uit de bij Hans gehaalde duiven zich meteen laten zien. Het lijkt dus goed uit te pakken met zijn eigen duiven. Dit met Jo en Florian Hendrikx x kl. Dochter Kleine Darco gebroeders Scheele.

Marco Kraanen, Zaltbommel

6e Nanteuil 9094 d.
9e Duifkampioen jong afd. 7
uit Zoon Messi x Leeuwtje Gebr. Scheele

Gebr. van Herk, Netersel

1e NPO Viche
Jo en Florian Hendriks x Comb. v. Wanrooy x Broeders